27.11.2016 г., 11:00 ч.

Пианото чака 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
794 2 0

Пианото чака

Облечено в черно и бяло,

Като радост и болка.

Като любов и омраза.

Помни скритите страсти,

Помни тъгата, емоциите.

Чака нечии пръсти.

 

И един силует на жена,

Чакаща някого в нощта,

Но Лунната соната се слуша  другаде днес,

За някоя друга жена.

А нашето пиано мълчи.

Щом и ние с теб  мълчим.

© Красимира Гущерова Всички права запазени

............

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??