22.07.2017 г., 16:03 ч.

Пилигрим... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
392 2 6

 

Пилигрим...

 

Пилигрим е моето сърце,

затова следва стъпките си

една по една, миг по миг

и вървейки пее песента си.

Песен, която обещава

на мечтите си да мечтае...

и да ги изживява във всичко.

И когато страдат.

И когато се радват.

И когато плачат от радост,

че нещо или някой

в усмивки ги е нарисувал.

И когато трогнали са

някой или нещо с някой акорд

и живота му са изпълнили

със щастие от любов и песен

щом то се открие във море...

от вдъхновение и обичане...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??