27.06.2008 г., 15:23 ч.

Пирова победа 

  Поезия » Любовна
1363 0 39

 

Пирова победа

 

 

Изстена портата,

прокЪлната и бледа.

Невъзмутимо

думите горяха.

Пияна съм.

Изпих лъжите

в Пирова победа.

Ехидно счупените

чаши се засмяха.

Поряза устните ми

с остра изневяра.

Във мислите ми

дращиш със "Прости...".

Но споменът за грях

до мене нощем ляга,

препънал се в

разголени вини.

Пияна съм

от трезвени заблуди...

В сърцето

нямо прошката крещи.

 

Когато вятър

клоните разлюби,

раздялата със теб

ще отболи...

 

 

05.04.2008 г.

 

                                клип, Пирова победа

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??