31.03.2014 г., 1:25 ч.

Пиша само думички две 

  Поезия » Любовна
564 0 1

Пиша само думички две

Потъвам в очите ти
укротен шепа тишини
и се раждам в сълза.
Тогава пиша по теб с дъх.
Пиша само думички две,
повече не са нужни.
Думички две: Обичам те!

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??