6.01.2009 г., 0:12 ч.

Пишман д-р Лупчо Кривогледов 

  Поезия » Хумористична
888 0 3

Пишман д-р Лупчо Кривогледов

 Из "Перфекционисти"

Доктор Лупчо Кривогледов си е специалист,

лекува само с мисъл, научил го един будист.

Колко мисли,само той си знае,

чашката щом види, за никому нехае.

Голям знахар си е дори след пета бира.

Със скалпела насън умело той се дуелира.

Пластични операции  прави със пинсета,

не признава ни игли големи, ни тънички кончета.

Неговите методи тъй странни, признати са от всички,

с ром, яйца и много вяра маха бенки и лунички.

Най-добрият доктор е той, всеки туй го знае!

Щом лекуван си от него, никой не ще те разпознае

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??