15.12.2011 г., 11:22 ч.

Писмата към мен 

  Поезия » Любовна
666 1 2

Не чакам писмо от умрелия.
Но и от живия вече не чакам.
Към мене писмата спрели са.
И не са се изгубили някъде.
Просто няма кой да ги праща.
Няма даже кой да ги пише.
Затова не очаквам
и дори не въздишам.
Май се свиква със времето
да не си получател.
Аз не вярвам в броенето...
И във вечното чакане.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??