28.10.2004 г., 18:37 ч.

Писмо 

  Поезия
883 0 1
Трудно е да кажеш всичко в очите,
особено когато думите болят.
Затова по-добре е тези криви букви
да ти говорят вместо мен.
Обикнах те, това не крия,
но сега не ми е по-добре
Сега се сблъсквам със суровата реалност
и разбирам, че не си за мен.
Виждам тъгата в очите ти
и безразличието ти към мен,
зная че за теб не знача нищо,
с мен... без мен - все тая е, нали?
Твоето сърце принадлежи на друга
и аз не мога нищичко да променя,
мога единствено да се опитам да забравя
и някакси сълзите си да спра!
Едва ли ще ми бъде лесно
и едва ли скоро ще се усмеля
да вярвам пак във любовта.
За втори път така обичам
и за втори път живота ми се подигра,
с усмивка нагла ми напомни,
че щастие не съществува по света.!!!


2000г.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??