18.02.2007 г., 11:57 ч.

Писмо 

  Поезия
986 0 1

Писмо и хиляди надежди

 

Пратих мъничко писъмце

с надежда да достигне твоето сърце!

Един бял гълъб с клюна си го взе

И полетя в безкрайното небе.

 

Колко бързо от погледа изчезна.

“Гълъбче, моля те, спри,

и чуй моите молби!”

Само едничка звезда над него блесна.

 

Как тази птичка мислите ми ще разбере?!

Как ще успее тя да намери твоето лице?

Би ли могъл ти да отгатнеш как това писмо

достига до теб само?

 

Моля, отвори го и на глас го прочети!

Хиляди надежди в него са скрити,

но само една любов живота ми крепи!

Ти си в моите мисли, и отсега нататък –

сърцето ми ти принадлежи!

 

                                                                       Дари

© Дарина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??