24.09.2007 г., 11:06 ч.

Писмо 

  Поезия
447 0 1
Над листа бял седя,
в нощта звезди ще броя.
Писмо за теб наречено,
с обещание трудно изречено.

И всичко искам да ти кажа,
с болка себе си да накажа.
Но думите не свършват и боли,
а ти не разбираш, уви.

И пак протягам се за листа нов,
с надежда за утрешна любов.
А много думи неизказани
разливат се се на листа безнаказано.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??