25.10.2008 г., 9:16 ч.

Писмо 

  Поезия » Друга
444 0 2

Гарваново черен облак, ситни капчици дъждец,

в дъното отворена вратата, миналото пак е с теб,

разпиляна гордост в море от слава, нечии безброй лъжи,

потъна корабът отплавал, някога... някъде преди.

Гълъби отлитат в забрава, някой на някого прощава,

сянка винаги минава, часовникът щом почне да тиктака.

Писмото там е още, непрочетено стои,

писано в самотни нощи в поток от истински сълзи.

Прочетено да бъде чака, заспало в легло от мрак,

но го няма още влака, да върне младостта ни пак.

 

 

 

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "гарваново черен облак" - хубаво сравнение! Хареса ми
  • Много хубаво и тъжно,но с истински думи от душа !Мойте поздравления !
Предложения
: ??:??