22.11.2019 г., 21:07 ч.

Писмо до дядо Коледа 

  Поезия » Свободен стих
1283 4 4

Дядо Коледа, здравей!
Моля те, ела и сгрей,
сгрей душата ми с подарък,
които инак няма да получа.

То с пари не се купува,
а е важно, много важно.
То е здраве – нищичко не струва,
но без него няма да ни има.

Искам само да съм здрава,
в помощ на  родителите си да бъда.
Дай на тях подарък – здраве,
за да могат винаги да са до мен.

Моля те ела пак другата година,
да се сурувакаме отново.
За да бъдем живи, здрави...
и щастливи още сто години.

© Кристина Бонева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледно наричане »

17 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??