17.11.2024 г., 15:26 ч.

Писмо до дядо Коледа от Теди 

  Поезия » За деца
63 0 2

Дядо Коледа добри,

моля ти се помогни.

На приятелката ми една,

дай магия с чудеса.

Дай ѝ обич, дай ѝ дом,

дай родителски заслон.

Дай ѝ майка, дай ѝ татко,

нека ѝ се радват сладко.

Нека са със сърце голямо,

винаги да усеща рамо.

Тя, играчки не желае,

но за обич все питае.

Зная, че в чувала твой

има чудеса безброй.

Нека нов дом получи,

искам много да се случи!

Може с мен да не играе

или просто да нехае.

Аз готов съм на това,

моля ти се, дай ѝ чудеса!

 

Аз съм Теди, плюшено мече,

вярвам в тебе, в коледното ни небе!

Вярвам в Коледата ни красива,

да направи и Мадлен щастлива! 

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Малко, мъничко мече,
чуй молбата на дете:
Малка съм, не съм голяма.
Нямам татко... нямам мама.
Баба си, не съм видяла. ...
  93 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??