Nov 17, 2024, 3:26 PM

Писмо до дядо Коледа от Теди 

  Poetry » For kids
64 0 2

Дядо Коледа добри,

моля ти се помогни.

На приятелката ми една,

дай магия с чудеса.

Дай ѝ обич, дай ѝ дом,

дай родителски заслон.

Дай ѝ майка, дай ѝ татко,

нека ѝ се радват сладко.

Нека са със сърце голямо,

винаги да усеща рамо.

Тя, играчки не желае,

но за обич все питае.

Зная, че в чувала твой

има чудеса безброй.

Нека нов дом получи,

искам много да се случи!

Може с мен да не играе

или просто да нехае.

Аз готов съм на това,

моля ти се, дай ѝ чудеса!

 

Аз съм Теди, плюшено мече,

вярвам в тебе, в коледното ни небе!

Вярвам в Коледата ни красива,

да направи и Мадлен щастлива! 

© Кремена Арменчева All rights reserved.

Малко, мъничко мече,
чуй молбата на дете:
Малка съм, не съм голяма.
Нямам татко... нямам мама.
Баба си, не съм видяла. ...
  97 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??