16.12.2010 г., 14:56 ч.

Писмо до дядо МРАЗ 

  Поезия » Хумористична
731 0 3

П И С М О  Д О  Д Я Д О  М Р А З

 

Защо ли, дядо Мраз, във твоя кош

вълшебен, във шейна голяма,

към мене се показа толкоз лош,

за мен подарък в него няма?

 

Защо си мислиш, че сал децата

еднички те посрещат с  радост,

дали не знаеш ти, че сърцата

очакват те и в трета младост?

 

От теб не искам дрънкулки скъпи.

Едничък искам аз  дар голям:

към мене със радост да пристъпи

другар сърдечен и скъп, желан.

 

Не ти се сърдя, мой дядо мили.

Дошло е късно мойто писмо.

Със бърза поща ти изпрати ми

туй, що те моля, направи добро!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Анета,Валя благодаря ви.Като го няма наистина дано добрия старец се трогне и ми изпрати някой добър дядо. Весела коледа и Честита нова година!
  • Така е, не само децата чакат добрият старец.
    Поздрав и усмивки и от мен!
    С пожелание за сбъднатост!
  • С поздрав и усмивки!Дано!
Предложения
: ??:??