14.04.2008 г., 21:38 ч.

Писмо до кралицата 

  Поезия
916 0 3
 

 

Реших, че днес ще те потърся

във този свят фалшив, нетраен,

от земната си плът да се отърся,

да те срещна сред мига безкраен.

 

Казват, че при теб е страшно,

но не те разбират, зная!

В тоя свят е сиво, прашно,

а твоят сочи път към рая.

 

Огледах се насам-нататък,

но теб те нямаше наблизо.

Аз знам, че моят път е кратък

и някога във твоя дом ще влизам.

26.03.08 г.

© Тинка Това Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??