14.06.2015 г., 22:10 ч.

Писмо до сърцето 

  Поезия » Любовна
994 1 15

Писмо ти пращам, но не до пощенската ти кутия -

Адресът му е твоето сърце...

Аз пиша, но не пиша на хартия,

а на мъничко парченце от небе...

 

Във него пиша колко те обичам

с надеждата, че ще го прочетеш,

със думи най-копнежни те обличам

от лунен блясък и от звезден скреж.

 

Не скривам нищо, целият съм там

разголил се, разкрил се чак до края...

Двуличие да има в любовта не знам -

Обичам те, очаквам те и те желая...

 

Сега съм цял надежда и очакване,

сърцето мое е обратният адрес

препълнено със нежност и със блянове,

с желание за най-добрата вест...

 

25.10.2014.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??