9.01.2016 г., 21:08 ч.

Писмо от чистилището 

  Поезия » Друга
258 0 0

Прав е Сартр - 

Господ Бог

няма и намерение 

да провежда с нас

след смъртта 

Съден ден

за пресяване 

на негрешниците!

 

Греховете ни 

спрямо Бог

всъщност са грехове

спрямо тези с нас -

спрямо ближните ни,

затова те с охота

изпълняват

присъдите ни.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??