16.02.2011 г., 16:24 ч.

Писмо от Пролетта 

  Поезия » Друга
1235 0 44

Драго ми е да те чуя,

мила ми Ивон,

хиляди писма получих,

все във тоя тон.

 

Роклите са ми от „Гучи”

с теменужен цвят,

но вървят с комплекта „Муци” -

гривни от ахат.

 

Чантите са със Сваровски,

свършиха с брокат,

може даже и на вноски,

че са уникат.

 

Имам всякакви обувки

от разцъфналата ръж,

някои дори със джувки,

все обувани веднъж.

 

Само че са остарели,

малко демоде,

с камъни от „Ботичели”,

днес се стъпва най-добре.

 

Аз ще бъда под дъгата,

с всички тез неща,

Любовта ще те изчака,

идва след това.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??