17.11.2019 г., 0:51 ч.

Писмо в бутилка 

  Поезия » Любовна
674 0 3

             Писмо в бутилка

 

 

Написах ти писмо аз и в бутилка го слагам,

съкровенни мисли, на чуствата си наблягам!

Коркова тапа, тя писмото ми ще съхрани,

хърлих го в морето, поеха го морските вълни!

 

Тук бяхме заедно с теб любима на брега

и морето нежно галеше  босите ни крака.

Заедно с теб посрещахме изгрева с мечта,

заедно гледахме и залеза, лунната пътека!

 

Сега те няма теб до морето,до мен,

навярно с друг си, но си спомняш този ден.

Но вярвам, ти ще размислиш, ще се завърнеш

до морето отново ще ме целунеш и прегърнеш!

 

То морето моето писмо ще ти предаде,

отново заедно с теб то ще ни събере!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??