30.08.2006 г., 11:20 ч.

Писна ми 

  Поезия
906 0 1

Писна ми...

Не искам за любов да пиша
и писна ми от розови мечти...
Тръгна си, а още дишам
И без тебе ми е по-добре дори...

Ти може би си мислиш, че ще моля,
че след теб ще викам "Остани!"
Сгрешеил си! Няма да е твойта воля!
Твой ред е да ме молиш през сълзи!

От теб ми писна, обич моя!
И писна ми от твойте номера...
Била съм доста дълго твоя,
а ти май късно го разбра...

Какво сега? Защо мълчиш?
Нима сега разбираш колко губиш?
И май ще трябва ти след мене да крещиш...
И май тепърва в мене ще се влюбиш!...

Но писна ми да ти се обяснявам...
Та аз дори забравих кой си!
Такива като теб ще наранявам...
А сега довиждане... И не забравяй - Мой си!!!

 




© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??