10.01.2005 г., 11:45 ч.

Писнало ни е да сме човеци явно 

  Поезия
1232 0 4

Писнало ни е да сме човеци явно

 

Писнало ни е да сме човеци явно!

Дърветата ни пречат само.

Да чупим крилатахаресва ни

и да меним същността и лицата си.

Като злокобни сенки се скитаме,

нощ пред деня предпочитаме.

За бялото злато сме готови да убиваме,

а в любовта хамелеони сме.

Очите ни блестят от злато и кръв!

Всеки се бори за да е пръв.

Омраза и злоба раждат душите.

Заменили сме радоста с мъката и сълзите.

Убиваме сърцата неподходящи,

за да нахраним плъховете в душите си скитащи.

Вика на последната жертва вече замлъква,

и нощта тялото покорно прегръща.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??