Какво съм аз,
Ангел или Демон?
Чии сили карат ме да живея -
на Злото или на Доброто?
Душата ми пред кого се кланя -
пред Бог или Дявол?
За какво съм аз на този свят -
да помагам или да провалям?
Нужна ли съм някому?
На приятели?
Или и аз съм като всички предатели?
Болна от любов по себе си.
Имат ли смисъл нещата, за които се боря?
А знам ли всъщност какво правя?
С упорство не помагам ли
на Тъмното да печели?
Не предавам ли Белотата,
слагайки си в огъня ръката?
Има ли смисъл? Пак питам!
Чии сили карат ме да живея?
Дали въобще е живот това!?
Не съм ли просто в кошмар от въпроси?
Не бягам ли от реалността?
Не бягам ли от себе си така!?
© Мина Всички права запазени