Уж във вярна посока пътеката води,
а по нея все грешни хора срещам.
Дали не защото се сляха сезоните
в долината на зимата в нас?
Дали не защото
оставихме свободата да ни употребява?
Заразна е омразата,
а нямаме ваксина против нея.
Ще се отворят ли очите ни да видят -
избелялата риза на лятото
върху пряспата се ветрее...
© Ели Василева Всички права запазени
избелялата риза на лятото
върху пряспата се ветрее..."
Дано скоро се отворят!Поздрав!