28.02.2017 г., 14:27 ч.

Питаш ме... 

  Поезия » Любовна
242 2 5

 

 

Питаш какво съм без тебе?

 

Вятърът заключен в стомна,

цвете с листа осланени,

прашинка безлична и скромна,

птица с крила наранени.

 

Питаш какво си за мене?

 

На душата ми волния полет,

балсам за крилата ранени,

запяла в сърцето ми пролет,

мечтите ми осъществени.

 

Напразно въпроси задаваш,

за мене живот означаваш!

 

Генка Богданова

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??