5.08.2009 г., 15:02 ч.

Пияна 

  Поезия
618 0 1

Пияна.
Думите завалям,
но “симпатично е”
да прочета в лицето му
решавам...

“Наздраве” –
и чашата вдигам,
усмихната.
А той отговаря:
“Кой кихна?”

Навън:
светлини –
син е градът –
таласъм е градът!

09.01.04
04.08.2009

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • кой кихна? :D май или не му се пие или се е заблеял да гледа таласъм.
Предложения
: ??:??