26.05.2020 г., 18:47 ч.

Пиянството... 

  Поезия » Любовна
374 1 2

 

Пиянството...

 

                      на К...

 

Инстинкт на пчели ни подмами

към черният грозд на нощта

и късахме с жад ароматни

наляни от сладост зърна...

 

А вино направо в кръвта ни

преливаше тъмния сок...

...но бяхме без вино пияни –

и суеверни без Дявол и Бог!...

 

Имало едно време...

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??