Пиянството...
на К...
Инстинкт на пчели ни подмами
към черният грозд на нощта
и късахме с жад ароматни
наляни от сладост зърна...
А вино направо в кръвта ни
преливаше тъмния сок...
...но бяхме без вино пияни –
и суеверни без Дявол и Бог!...
Имало едно време...
© Коста Качев All rights reserved.