21.09.2007 г., 9:20 ч.

Плача 

  Поезия
766 0 0
 

Плача...


Сълзи се стичат по лицето ми.

Страда моята душа.

Без тебе времето е мрачно,

когато ти не си до мен.


Ти си ми един, истински.

За тебе плача аз сега!

Докосни ме, мили!

Искам те до мен.


Принце мой, чуй ме ти,

ела при мен и прегърни ме!

За теб ще плача до зори,

защото ти не си до мен!

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??