20.03.2005 г., 8:07 ч.

Плаче небето 

  Поезия
1241 0 6
Плаче небето, навън вали,
плаче сърцето с горещи сълзи.
Ти не знаеш колко те обичам,
ти не знаеш, как ми липсваш.

Аз още чувствата си крия,
защото с друга си сега,
но пред теб ще ги разкрия,
когато си отиде тя.

Ти не знаеш колко боли
и как плаче небето,
ти не виждаш моите сълзи,
плаче в мене сърцето.

© Силвия Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??