27.01.2011 г., 1:20 ч.

Плачеща любов 

  Поезия » Любовна
641 0 2

Загадки крие моето сърце,

пленено от любов, момче.

Ти в сърцето ми погледна,

но бързо ти от там изчезна.

Надникна ти за миг един,

но бързо, тичайки, излезе сам-самин.

Побърза да излезеш от моята душа, защото там не беше ти,

разбит, излъган и сломен, загуби ти една мечта дори.

Но уви, момче, сърцето ти е хладно.

Ти се взря сляпо в мойто същество,

а аз бях те скрила теб от цялото зловещо общество.

Защото имах само теб, една искра,

една изсъхнала сълза.

© Лора Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??