26.02.2014 г., 20:55 ч.

Плачи 

  Поезия » Любовна
514 0 0

Пролей сълза, око кристално,

нали, когато го видя

вмрази ти поглед и политна 

към светлосини небеса.

 

Плачи, душа, ти наплачи се,

нали сама си го избра,

нали за него ти се бори,

сега плачи и се терзай.

 

Плачи, сърце, ти наплачи се,

нали за него ти трептя,

нали за него ти умира,

сега плачи и осъзнай,

какво направи той за тебе,

защо така те окърви,

разби надеждите в които

дори мечти и дом гради.

 

 

 

 

© Николинка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??