ПЛАЧЕВНО
Ах плачете
оплаквачки
и оплаквайте
плакачи
да се плаче
е плачевно
и плачевно
да се плаче
изплачевно
се говори
наплачевно
се напява
доплачевно
отминава
иде иде
многоплачност
но без плач
ревлив
плачливост
няма
щом проплака
и земята
и разплаканите
хора
оплаквателно
очакват
да заплачат
да заплачат.
© Стоян Владов Всички права запазени
Поздрав!