27.01.2009 г., 18:57 ч.

Плаж 

  Поезия » Любовна
615 0 0
 

  Плаж

 

Обичам вечер да седя сама на плажа

и нежно да ме галят морските вълни.
Подухва хладък бриз, а няма на кого да кажа -
ела и силно ти ме прегърни!

Дали ще дойдеш някога - не зная,
сгреших веднъж - а ти не ми прости.
И за това сега във самота ридая!
Боли сърцето, много ме боли!

Шуми морето, птиците прелитат
и виждам двама влюбени вървят.
Минават и дори не ме поглеждат
О... колко са щастливи те на тоя свят!

Обичам тази  самота на плажа,
съвсем сама сред морския простор...
Спокойно, тихо е във самотата
Дали е щастие това?

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??