11.07.2012 г., 23:42 ч.

Плаж 

  Поезия » Философска
488 0 1

  

                                      

                  

                        Разгневени, мъжете

                                  затвориха

                                    обратно

                              духа в делвата,

                              за да не успее

                              никой по брега 

                                да изпълни

                                  неговите

                                       три

                .                  желания.

 

                 .

               

                .

                 

 

               

                 

                   

                                                          

 

                     

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??