16.06.2007 г., 12:53 ч.

Плакала сьм 

  Поезия
543 0 2
 Да,  плакала съм, още плача,
 сълзите си, пролятите, не крия,
 дори вьв хорските очи да бъда слаба,
 знаеш ли, не ме интересува.

 Да, плакала съм, още плача,
 тя, мъката, опека ми е вечна,
 все идва и прегръща ме във полумрака,
 но сърцето ми така и не потрепва.

 Да, плакала съм, още плача,
 за теб, за любовта най-вече,
 разбрала, радостта е еднократна,
 а болката остава и навеки.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • изпитала си любов,познала си любовта,това не е малко...продължавай да пишеш,браво!
  • Ще отмине болката Иве,но запази споменът в сърцето!
    Поздрави и усмивки!
Предложения
: ??:??