28.11.2010 г., 11:00 ч.

Пластелинен човек 

  Поезия » Философска
503 0 0

П Л А С Т Е Л И Н Е Н    Ч О В Е К

 

 

Днес съм тук такава, каквато ме правят.

Животът в неясни модели ни е изваял.

Пластелинени фигури с човешки души -

всеки дълбае, изрязва, смачква, руши...

 

Пластелинен човек се изправям смутена

и се лутам безмълвна, студена.

С последни сили изправям глава -

пластелинени хора, запазете поне това!

© Събина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??