5.04.2006 г., 11:58 ч.

ПЛАТЕНА ЛЮБОВ – СТАРА ТЕМА... 

  Поезия
917 0 3

 

 

Платена любов – стара тема.

Варианти много, а същността е една –

Красива жена. Даваш парите.

Получаваш толкова,

колкото струват сега.

 

Платена любов – стара тема.

Добрата обвивка скрива всичко,

що носи Тя в душата

и я умело маскира с цветята.

 

Платена любов – стара тема.

Плащаш и получаваш,

което харесаш.

За миг си всичко,

за което се мислиш.

А после животът започва отново.

 

Платена любов винаги съществува.

Да се забавляваш отиваш.

Момичета много. Дрехите преценяват.

Парите виждат.

И възрастта не ги интересува.

 

Платена любов навсякъде има.

Достъпна е тя. Животът е това.

Сексът е здраве – това всеки го знае.

И въпреки всичко търси Любовта!

 

Но кога ще ти кажат,

че си “напълно зрял”

и те дарят с любовта,

за която си мечтал?..

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тази го прави. Прочети, моля те по-внимателно "Дискотека в планината". Гостът за първи път идваше във фирмата от страна на производителя. Стоя само две дена и една нощ и съжаляваше, след като благодари на сутринта пред всички, че не може да остане още една.
  • Благодаря за мнението! Нека да бъде тогава просто изблик на душата, на разума или разсъждение в почти бели стихове. Така по-приемливо ли е?
  • Всичко друго ...но не и стихо
Предложения
: ??:??