Платена любов – стара тема.
Варианти много, а същността е една –
Красива жена. Даваш парите.
Получаваш толкова,
колкото струват сега.
Платена любов – стара тема.
Добрата обвивка скрива всичко,
що носи Тя в душата
и я умело маскира с цветята.
Платена любов – стара тема.
Плащаш и получаваш,
което харесаш.
За миг си всичко,
за което се мислиш.
А после животът започва отново.
Платена любов винаги съществува.
Да се забавляваш отиваш.
Момичета много. Дрехите преценяват.
Парите виждат.
И възрастта не ги интересува.
Платена любов навсякъде има.
Достъпна е тя. Животът е това.
Сексът е здраве – това всеки го знае.
И въпреки всичко търси Любовта!
Но кога ще ти кажат,
че си “напълно зрял”
и те дарят с любовта,
за която си мечтал?..© Вили Тодоров All rights reserved.