16.08.2023 г., 16:54 ч.

Пледоария /Призив към приятеля Иван Чернев/ 

  Поезия
287 0 2

-Понеже преабдалски си живота

                              изтретирахме

и трябва ни най-малко

                                      Вечност

да можем по нещичко поне

                       да компенсираме,

пред Бога хайде дружно

                            да пледираме!

-Какво?

-Въобще да не умираме!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??