27.04.2011 г., 10:38 ч.

Пленница на любовта 

  Поезия
516 0 0

Свободна бях,

безгрижна волна птица,

но в клетката-любов

затворих се сама.

Да отлетя не мога...

... и не искам.

Аз вечно твоя -

пленница на любовта.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??