29.04.2008 г., 21:17 ч.

Плестница 

  Поезия » Еротична
849 0 4

,,Но вечер на матрака,

тежко пъшкаща

без бял кашмир,

без грим,

си курва жалка

и отблъскваща..."

ЙЕРОМОНАХ

 

 Хм,

кажи ми

ти защо

точно ти

трябва да ме презираш...?

Хм,

кажи ми

ти защо

точно ти

не спираш да ми телефонираш...?

Хм,

кажи ми

къде беше вчера

и онзи ден дори...?

Хм,

кажи ми

защо ме търсиш

още

във твоите неспокойни

дни и нощи...?

Хм,

кажи ми,

защо ти ме желаеш

на дивана,

без бельо,

облечена само

в моята

младост

и красота...?

Хм,

кажи ми

защо ти

ме презираш

като жена...?

Хм,

когато

нищетата нахално

ти тропа постоянно

на вратата

без думите:

,,Как си?"

И вчера също,

и

онзи ден

и

дори нощес...

Хм,

хич

не ме интересува

какво си мислят

другите

за мен,

щом трябва

да мисля постоянно

какво да изкарам

за ден....

И клюките хорски

не престават,

и все пред вратата ми

с различни мъже ме улавят...

и че не спирам

на пръста си да ги въртя

без да се чувствувам гузна за това...

Хм,

кажи ми,

защо точно ти

трябва да ме презираш...?

Щом единствено при мен

в живота си

утеха намираш...?

 

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Евелина, не е честно..туй с мечата кожа..."гледаш ми картите"
  • ,,Утеха или секс?
    -какво ще ми предложиш.,,
    На гърдите ми
    ти глава склони
    и
    спомени тъжни,
    и
    мрачни
    ти
    забрави,
    а в мен потопи се,
    като във река от елексир
    вълшебен
    и в сън блажен
    без мисли тягостни обсебен
    и
    затвори очи
    и на гърдите ми в мир се приюти,
    туй аз ще ти предложа...
    Почувствай се като рицар
    до свойта дама полегнал
    пред уютна камина
    върху меча кожа...
  • Впечатли ме...!
  • Да пием с теб на екс...
    Да уточним ще се наложи:
    Утеха или секс?
    -какво ще ми предложиш.
Предложения
: ??:??