4.08.2020 г., 22:00 ч.

Плетиво 

  Поезия » Хумористична
654 1 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Съседката, съседката ...

не ѝ излезе сметката!

Разплете си жилетката

да си довърши плетката.

 

И ето, че от гледката

завиждам на съседа,

полата ѝ – от плетката

е дълга колкот' педа!

 

А колко от жилетката

остана преценете,

зърната на съседката

под ластика са двете!

 

Дано плете съседката,

дано плете жената.

Съседа, покрай плетката

ще му скроим рогата!

 

 

© Веселин Банков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??