23.04.2024 г., 15:53 ч.

Плевел 

  Поезия
75 0 0

Вечно нещо в покрайнините на ума ми се мержелее

Нещо неопределимо, смътно, едва доловимо.

И дума не обелва, своя същност не ще да разкрие

Ала усилено се грижи аз да не забравям нивга за него.

 

Винаги е там, със себе си бури и порои носи,

Винаги е там и все ми напомня –

Никому не разчитай, каквото и да правиш - сама си.

© Losie Calp Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??