18.04.2010 г., 20:05 ч.

Пловдив 

  Поезия
867 0 3



Белите мъгли посипват моя път.
Техните следи ще ме отведат
в онзи чуден край. Те ще да прегръщат
милите тепета. Спомените връщат
дните - кратка нощ, нощи със слънца.
И се пълни с радост моята душа.

© Стефка Крушарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??