Apr 18, 2010, 8:05 PM

Пловдив 

  Poetry
912 0 3



Белите мъгли посипват моя път.
Техните следи ще ме отведат
в онзи чуден край. Те ще да прегръщат
милите тепета. Спомените връщат
дните - кратка нощ, нощи със слънца.
И се пълни с радост моята душа.

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??