За Джак Даниелс,
за нашата ракия...
За наздравицата, и може би
за вкусното мезе!
А може би за виното пенливо,
от черно грозде с дъх на диво.
Дали да бъда реалист
или просто да отпия...
Да дам на себе си -
минута или две?
В които аз от себе си
да скрия!?
Собственото си сърце.
- Омръзна ми да бъда сам.
Дали е нужно да го правя?
Дали е нужно да му се отдам...?
На ритъмът лъжовен
от песента на селския ерген
на площада прашен и самотен.
Дали е луд тоз, който ти го дава?
Или лудият съм аз? Не знам.
Живота като в сериал минава!
А чувстваш се че никога не си
го ти живял.
© Ангел Всички права запазени