12 sept 2015, 22:05

Плясканица 

  Poesía
380 0 1

За Джак Даниелс,

за нашата ракия...

За наздравицата, и може би

за вкусното мезе!

А може би за виното пенливо,

от черно грозде с дъх на диво.

 

Дали да бъда реалист

или просто да отпия...

Да дам на себе си -

минута или две?

В които аз от себе си

да скрия!?

Собственото си сърце.

 

- Омръзна ми да бъда сам.

 

Дали е нужно  да го правя?

Дали е нужно да му се отдам...?

На ритъмът лъжовен

от песента на селския ерген

на площада прашен и самотен.

 

Дали е луд тоз, който ти го дава?

Или лудият съм аз? Не знам.

Живота като в сериал минава!

А чувстваш се че никога не си

го ти живял.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много съм очарован от хубавите коментари с дъх закачлив!!!Усмивки и на вас !До нови и сърдечни коментариЛейди ,Пчеличке!!!
Propuestas
: ??:??