За моите зими... Какво да ви кажа?
Вече са толкова много...
Всяка различно студена и влажна,
всяка със своя си бонус...
Първите - наниз от весели случки.
Паднеш... Търкаляш се. Станеш.
Шум и гълчава по стръмната улица.
Крясъци "Писта!" и "Варда!"...
Плюсове - минуси. Минуси - плюсове.
Зимите идват и тръгват.
Под тишината на стръмната улица.
Мокро, студено и хлъзгаво...
© Дочка Василева Всички права запазени
и мен ме заболя задника от "твоите зими" , Доче.