8.04.2009 г., 14:08 ч.  

По Бърнс 

  Поезия » Друга
891 0 21


http://www.youtube.com/watch?v=mcS11w8msKE&feature=related

Лекомислено смигат в листака малини,
скрити в сянката, в сини треви.
А пътеката днес е решила да мине,
билков дъжд, там, където вали.

Бистри капки по зрелите лешници лазят,
и дъга се изви изведнъж...
Никой нямаше - мене да чака в онази,
тъй прехвалена цъфнала ръж.

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??