11.03.2015 г., 11:35 ч.

По човешки 

  Поезия » Гражданска
285 0 0

Вчера беше годишното събрание.

С бурни критики и речи,

вземане и даване на звания,

с тържествените обещания.

И накрая - гуляй до безсъзнание.

А днес спокойно – по човешки.

Повторихме онзиденшните грешки.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??